NEREYE GELDİK?

Nerede Yiyoruz ? Nerede İçiyoruz ? Nerede Eğleniyoruz ? Kısacası Nereye Geldik ?

ETİLER BIG CHEFS

Yaprak Yiğit geçen hafta sonu dostları ile birlikte bizler için Etiler Big Chefs’i ziyaret etti.İşte noktasına virgülüne dokunmadan “Etiler Big Chefs by Yaprak YİĞİT” . Teşekkür ediyorum.

This slideshow requires JavaScript.

Bu Cuma akşamını birkaç arkadaş Etiler Nispetiye Caddesi’ndeki Big Chefs’te geçirdik. Bigchefs uzun saatler boyunca sıkılmadan oturabileceğiniz, müziğin sohbetinizi bölmediği, arkada hoş bir tını olduğu bir mekan. Menüdeki kategorilere baktığınızda kendinize uygun bir şey bulamamanız neredeyse imkansız. Izgara Somon tabağında roka ile birlikte servis edilen bialığınızı veya istediginize göre pişirilmiş ve yanında sebzelerle sunulan New York Steak’iniz veya oldukça doyurucu bir boyutta olan salatanız sizi çok da bekletmeden geliyor. Şarap seçiminde ise tercih ettiğimiz Big Chefs BEyaz Selection.Kendimizi alamayıp tam üç şişe içtik; normalde beyaz şarap sevmeyen arkadaşlarımızın bile içebildiği türden bir şarap. Biz o kadar doymuştuk ki, tatlı yiyemedik ama çay ya da kahve isterseniz ise yanında küçük bir kuru pasta ve mini bir çiçek demetiyle geliyor. Ama daha önceki tecrübelerime dayanarak tatlılarının da gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Diğer semtlerde de şubesi olan Big Chefs’in kendine has bir atmosferi var.

Girişte sizi büyük sinilerin içinde meyveler karşılarken, garsonları ise güleryüzlü. Ama çok kalabalık olan akşamlarda birkaç kere el sallamanız gerekebiliyor :) Yemek vaktinde geliyor ancak bazen suyun gelmesi 5-6 dakikayı bulabiliyor.

Yukarıdaki yediklerimiz için kişi başı 65 TL ödedik.

Adresi : Nispetiye Cad No:89 Etiler

Telefonu : 0.212.2638353

İnternet Adresi : http://www.bigchefs.com.tr/

About these ads

ETİLER BIG CHEFS” üzerinde 4 yorum

  1. Vedat Milor
    Mayıs 2, 2011

    Sarabin fiyati her zamanki gibi kalitesi ile uyumlu degil. Maalesef ulkemiz restoranlarinda sarap fiyatlari kar orani 1′e 5 gibi. Yani 10 liralik sarap, sizin masaniza ortalama 50-60 tl civarinda geliyor. Yemek porsiyonlari yeterli olmakla beraber muadili et restoranlarindan kucuk buldum.

  2. Gorkem Goral
    Mayıs 2, 2011

    Acaba Big Chefs Kirmizi house wine da beyazı kadar başarılı mı?

  3. Yaprak Yiğit
    Mayıs 3, 2011

    Açıkçası ben kırmızı şarap seven ve pek beyaz şarap tercih etmeyen biri olarak bu şarabı çok beğendim. İçimi kolay ve tadı da pek hoştu. Bir seferinde birlikte gider kırmızıyı deneriz o zaman :)

  4. Hatice Dutcu
    Ekim 4, 2012

    Etiler Big Chefs’e geçenlerde ilk defa gittim NY Steak yeme gafletinde bulundum, ancak bir faciaydı. Daha önce yemesem neyse… etin hangi tarafından kessem ya kıkırdak ya yağ kümesi geldi. Pişirme derecesi meydumdu tam istediğim gibiydi, fakat et çok sert olduğu gibi üzerindeki arpaçık soğanları o kadar ekşi tatlandırmışlar ki, sevdiğim halde yiyemedim.Bir yakınım da çoban kavurmayı tercih etmişti, fakat et hem sert hemde bir aroması yoktu. Sonuçta, bu mekanın ne etini ne de sunumunu hiç beğenmedik.HD

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logo

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter picture

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook photo

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ photo

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Bilgi

This entry was posted on Mayıs 2, 2011 by in ETİLER, YAPRAK YİĞİT and tagged , , .

Kategoriler

Twitter

Bloğu takip etmek için tıkla.Yeni yazılar e-mail olarak adresine gelsin

Diğer 116 takipçiye katılın

Blog İstatislik

  • 514,105 tıklama
Mayıs 2011
Pts Sal Çar Per Cum Cts Paz
« Nis   Haz »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d blogcu bunu beğendi: