DÖNERCİ CELAL USTA

Ümraniye Atakent’teyiz! Uzun süredir övgüleri kulağımıza gelen Türk fastfood u döner’in iyi temsilcilerinden Celal Usta’dayız.

Yazılarımızdan takip edeceğiniz üzere 2 tip döner var yaprak ve iskender türü . Celal Usta yaprak döner yapıyor benim kuzu etine hayranlığımı herkes bilir aslında lezzetli bir yaprak döner de kuzu etinden olur ancak buradaki et dana etinden. Ancak kuru değil gayet lezzetli buda ete hazırlanma esansında ilave edilen kuzu boşluğu.

8

7

Mekân 2009 yılında açılması ve yakın bir maziye sahip olmasına karşın sanki yıllardır hizmet veriyor havası var. Herşey bir makinanın dişlileri gibi tıkır tıkır işliyor. Ümraniye’deki mekân günde yaklaşık 1,5 ton et tüketiyor ve ortalama 1.500 kişiyi ağırlıyor. İş merkezlerine yakın konumu bir o kadar da paket servisi yapmasına sebep oluyor.

3

2

1

5

4

6

Döner, lavaş ile servis ediliyor, lavaş kendi imalatları ve dumanı üstünde geliyor mekâna. El açması ve katkısız diyor konuştuğum ekmek ustası. Sıcaklığa alışmış eller her seferinde özenle yapıştırıp sonrasında alıyor tandırdan. Ayran ise bol köpüklü yağlı ve leziz.

9

fotoğraf 1

fotoğraf 2

fotoğraf 3

fotoğraf

Fiyatlara gelince, 120 gr lavaş üstü döner 14 TL, Pilav üstü isterseniz 15 TL.

10

Döner severler gerçekten eti hissederek döner yemek istiyorsanız. Denemenizde fayda var, özellikle IKEA, Meydan veya Buyaka gibi alışveriş merkezlerine gelenler çıkışta buraya uğrayabilirler.

Adresi: Reşitpaşa Cad. No: 47 Atakent Mh. , Türkiye, Ümraniye
Telefonu:0.216.3293540
İnternet Sitesi : http://www.donercicelalusta.com/

DÖNERCİ CELAL USTA” üzerine 3 yorum

  1. Eline sağlık Maestro.
    İlk gözüme çarpan dönerin ateşi oldu. Özel ve güzel bir döner odun ateşinde pişirilmeli bence. Ama döner gayet güzel görünüyor.
    Kavacık Bayramoğlu’nu şiddetle tavsiye ederim.

Yorum bırakın