CİĞERİMİN KÖŞESİ

Genelde güzel yapılınca keyiflidir Ciğer ,  her yerde de yenmez.

Bir Cumartesi gecesi…  Saat sabaha karşı 03.00 suları… Yer: Asmalı Mescit Caddesi bir gece eğlencesi dönmesi (bu arada değinmeden edemeyeceğim düzenlemek yerine yıkmayı tercih eden Beyoğlu Belediyesi çırılçıplak bırakmış caddeyi ama herkes buna inat yine ayaklarda ) . Taksim eğlence çıkışı yemekler için birçok alternatif sunuyor size, isteyene İşkembe Çorbası isteyene döner, ıslak hamburger ama belki en enteresanı ciğer kebap  🙂 Nerde mi tabi ki Ciğerimin Köşesinde…

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Fazla söze çok gerek yok, Ciğerimin Köşesi’de öncelikle masanızı nar ekşili ezme, közlenmiş soğan, biber, domates (bunu ayrıca istemeniz gerekebilir bazen atlanıyor), taze maydanoz, taze roka ,taze nane ve sumaklı soğan ile donatılıyorlar. Bunlar ücretsiz ancak sonunda et & ciğer porsiyon ücretini görünce içerisine yedirildiğini anlıyorsunuz (Fiyatlar biraz daha makul olabilir azcık daha  :))  yalnız ezme, taze domates satır arası yapılmış ki daha et&ciğeriniz gelmeden taze lavaş ile dürüp açlığınızın bir gözünü korkutuyorsunuz.

Et olarak et şiş, ciğer ve tavuk seçenekleri var. İçlerinde tavsiye edeceğim özellikle et şiş ve çiğer olur olur, her şişe 1-2 parça da koyun kuyruk yağı takılmış. Porsiyonunda 10 şiş ver dilerseniz 5 ciğer , 5 et şiş yiyip her iki seçeneği de deneyebilirsiniz.

Dedim ya fiyat daha makul olabilir. Porsiyon için 18 TL ödüyorsunuz.

Adresi: Asmalı Mescit Mahallesi Minare Sok. No.1

Telefonu: 0.212.2457777

İnternet Adresi: http://www.cigeriminkosesi.net/

CİĞERİMİN KÖŞESİ” üzerine 4 yorum

  1. konsept oldukça iştah açıcı ve cezbedici…insanın ağzı sulanıyor…yutkunma refleksi geliyor…

  2. Edit 1 : Sıraselviler caddesi hatalı olmuş, Asmalımescit olacak
    Edit 2 : Bahsettiğin yer el değiştirdi Ciğerimin Köşesi oldu, canım ciğerim artık İstiklal Caddesi üzerinde.

Yorum bırakın