GAYRETTEPE PDC PİDECİ

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Bugün bir Türk franchise’ından bahsedeceğim sizlere, Gayrettepe, Ataşehir, Maslak ve Zekeriyaköy de şubeleri olan PDC Pideci’nin Gayrettepe bacağındaydım.

Ortasından henüz genç sayılabilecek bir ağıcın yükseldiği, küçük bir yaz bahçesi ile sevimli ve samimi bir hava kazandırmış kendine ve hemen yanı başındaki yoğunluk ve koşuşturmadan böylece bir okus pokusla uzaklaşmış.

İçerde her şey gözünüzün önünde, pide fırını ve mutfak sanırım özellikle sizin izleyebileceğiniz şekilde konumlandırılmış. Zengin bir pide menüsü var, açık, kapalı, beyaz un, kepekli un seçenekleri pidenizi istediğiniz içerikle şekillendirebiliyorsunuz. Bir tane de örnek verelim, Hünkâr Pide Dana Kıyma, Patlıcan, Kaşar Domates, Çarliston Biber ve Maydanoz

Ayrıca içli köfte, lahmacun ve kiremitte köfte, tavuk ve kuşbaşı ile değişik lezzetleri de deneyebilirsiniz. Fiyatlar fena değil, Pideler 10 – 18 TL arasında, Güveç seçenekleri ise 12 – 15 TL arasında değişiyor.

Tercih eder misiniz bilmiyorum ama standart pideler için de menüler hazırlanmış (bkz. resimler). Pide Severlerin bir kere denemesinde fayda var derim ben beğendim özellikle lahmacun çok başarılı. Ama tahmin ediyorum daha iyi pide yemiştim diyeceklerdir.

Bu lezzeti ticarete dönüştürmek isteyenler için ise firma maillerinizi bekliyor pideci@pideci.com

 

Adresi : Vefa Bayırı Sokak, No:1/1 Gayrettepe

Telefonu : 0.212.2169916-15

İnternet Sayfası : http://www.pideci.com

Sodekso , Multinet , Tİcket ve Kredi Kartı Geçerli

 

GAYRETTEPE PDC PİDECİ” üzerine 7 yorum

  1. orjinal karaman etliekmeginin yerini tutmaz, bahsettigimi de gaziosmanpasa avrupa tem ko nutlari karsisi firinci baba pide salonunda bulabilirsiniz, ustasi karamanlidir

  2. İstanbul’un en kalabalık semptlerinden birinde güzel bir kaçış mekanı gibi gözüküyor.Fakat yine de pide Karadeniz’de yenir! Size önerebileceğim mekan Ordu Ünye’de hayatınızda yiyebileceğiniz en güzel pideleri yapıyor.Çam ağaçları , denizin ve yeşilin arasında ,enfes pidelerin tadını çıkarabilirsiniz.
    http://www.cakirtepe.com

  3. Türkiye’de pidenin tek ama tek adresi vardır. Daha iyisi yok. Eğer yolunuz Ünye/Ordu ya düşerse Çakırtepe Sami Soysal Parkına mutlaka ama mutlaka uğramanız lazım. Türkiye’nin en leziz pidesi, eşsis Ünye manzarası ve güleryüzlü servisi Çakırtepe Sami Soysal Parkı Türkiye’nin 1 numarası yapıyor. Mutlaka ama mutlaka uğrayın ve farkı görün…
    http://www.cakirtepe.com

  4. Pide sözkonusuysa mutlaka bolpi den deneyin,karadenizin yeşillkileri içinde olmasa bile lezzeti harika herkesin bildiği pide boylarından daha büyük ve doyurucu,bu arada malzemesiyle doyuruyor hamuruyla değil.

Yorum bırakın