BOLU DAĞI İSMAİL’İN YERİ

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Merhaba bugün, yeni bir mekân ve beraberindeki kendine has lezzeti okuyor olacaksınız ama benden değil?  Sağ olsun beni kırmayıp kendi damağını buraya taşıyan Yaprak Yiğit’e teşekkür ediyorum. İşte noktasına virgülüne dokunmadan “Bolu Dağı İsmail’in Yeri by Yaprak Yiğit”

 İstanbul-Ankara yolculuğunun vazgeçilmez duraklarından biri olan İsmail’in Yeri, tünelin yapılmasından sonra bir şube daha açarak lezzetini daha fazla kişiye yaymaya çalışıyor. Oturur oturmaz ikram ettikleri tereyağı-balı siz kızarmış ekmeğinize sürerken etleriniz istediğiniz kıvamda hazırlanıyor. Köftesi ve karışık ızgarasını denediğimiz lokantada etinizin yanına yoğurt ve mis kokan beyaz soğanlı yeşil salata istemeyi unutmayın. Et tercihi olanlar icin uyaralım ki köfte kuzu etinden yapılıyor. Siz yemeğin doygunluğunu yasarken demlenmiş taze çayınız geliyor. Kısacası bu yolculuğun vazgeçilmezlerinden olan İsmail’in Yeri yeni şubesiyle de lezzete lezzet katıyor…

Adresi      :     Darı Yeri Bakacak Köyü Mevkii D-100 Karayolu Üzeri Kaynaşlı – Düzce

Telefonu : 0.380.5466481 – 5466007

İnternet Adresi: http://www.ismailinyeri.com.tr

NOT: Bana yazı yollamak isteyen dostlarım ve okurlarım için ilker.kiziltoprak@gmail.com

BOLU DAĞI İSMAİL’İN YERİ” üzerine 11 yorum

  1. Uuuu kuzu pirzola..En son Ankara’ya gidişimizde uğramıştık. 1kg pirzola, 1 kilo köfte..Çok lezzetli idi.Tadı hala damağımda:)

  2. İsmailin yeri de iyidir ama bu alanın en iyisi Karaman Sertavul Dede’nin yeridir… Selamımı söylerseniz eti iyi yerinden verirler, kavurmanın yağına basmayı unutmayın..

  3. Gittik,gördük,yedik,geldik 🙂 Başarılı bir işletme.. Bolu’ya yolu düşenlere şiddetle öneririm 🙂 Bu arada bu yazıya yer verdiğiniz için sizede teşekkür ederiz Sn. İlker Kızıltoprak 🙂 Yeni mekanları 4 gözle bekliyoruz..

  4. İst-Ankara yolculuğumun keyifli dakikalarından olan bu paylaşımı sitesinde paylaşan Sn. İlker Kızıltoprak’a teşekkür ederim. Tavsiyeler üzerinde bir sonraki seferde de Karaman Sertavul Dede’nin yerine gideceğim… Hepinize iyi bir Cuma günü dilerim…

  5. Ben de orada bircok kez yedim. Etleri çok güzel. Özellikle pazar günleri akşam kartalkayadan dönen kayak montlu kişilerin istilasına uğrayan yer diye hatırlıyorum 🙂

  6. Sayın Yaprak Yigit,
    Oncelikle bu paylasimdan ve detaylı yazınızdan dolayı cok tesekkur ederim. Sabah akşam farketmiyor, insan bu kofte fotografını gorunce, agızında salgı miktarında artış oluyor. Ismail’ in (yeni) Yeri bundan sonra Ankara-Istanbul destinasyonunda, ugranacaklar listesinin başına yerleşmiştir. Bundan sonra gelecek diger yazılarınızı da 4gozle beklemekteyim, belirtmeden geçemeyecegim:-)
    Ayrıca, Sertavul’da yenen kavurmanın tadı hicbir yerde yoktur, olmaz da… Usta aşçılıktan, mekandan..vs degil; hammadde etin / hayvanın kaliteli yetişmesi ve dağ havasındandır,fyi. Giderseniz, beni de yanınızda goturmeyi unutmayınız lutfen:P

Yorum bırakın